Harmoniserat utseende

sep 8, 2014
|
Skrivet av: Cognatus
|
Kategori: Cognatus Webb

Nu har jag harmoniserat de fyra webbsidor jag driver. På så vis kommer det bli lite enklare för mig att administrera sidorna och förhoppningsvis mer tilltalande för er som använder sig av de funktioner som erbjuds.

Nu har jag harmoniserat utseendet på de webbsidor jag driver:

www.gognatus..se
nomago.cognatus.se
www.epitafier.se
www.dombok.se

På så vis kommer det bli lite enklare för mig att administrera sidorna och förhoppningsvis mer tilltalande för er som använder sig av de funktioner som erbjuds.

images/BIlder/pod-410(1).jpg

Lyssna på denna podcast som handlar om vad som helst, som på något vis har med släktforskning att göra.

images/BIlder/epitafier-410.jpg

Sök bland bilder på begravningsvapen och epitafier, som båda är en typ av personrelaterade minnestavlor, som företrädelsevis återfinns runt om i svenska kyrkor. Har man tur kan man hitta uppgifter som inte går att återfinna i litteratur eller arkivalier.

images/BIlder/nomago-410.jpg

En databas med referenser till ett stort antal porträttgallerier, böcker med personporträtt , som var väldigt populära under första halvan av 1900-talet. Här kan du få hjälp med att hitta bilder och uppgifter du kanske inte hittar någon annanstans.

Facebook

Gilla cognatus.se nedan och få information när det dyker upp något nytt!

 

Kontaktformulär

Footer Third Block Content

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Skriv in de fem tydligaste tecknen från bilden.